

EVENT SCHEDULE

January 9-14 2018

Schedule is subject to change

DATE	TIME	EVENT	NOTES
Monday 1/8	2:00 p.m 6:00 p.m.	Registration/packet pick-up	
	2:30 p.m 4:30 p.m.	Course open	Rancho San Rafael Park
Tuesday 1/9	9:00 a.m 2:00 p.m.	Registration/packet pick-up	Rancho San Rafael Park
•	9:00 a.m 11:45 a.m.	Course open	
	12:00 p.m.	Men 23-39 Non-championship	30 min
	12:50 p.m.	Women 23-39 Non-championship	30 min
	1:40 p.m.	Women 40+ Non-championship	30 min
	2:30 p.m.	Men 40-49 Non-championship	30 min
	3:20 p.m.	Men 50+ Non-championship	30 min
	Approx. 4:00 p.m.	Course Open (after course is clear of all racers)	
	4:15 p.m.	Awards	
	4:45 p.m.	Course closed	
Wednesday 1/10	7:15 a.m 2:00 p.m.	Registration/packet pick-up	Rancho San Rafael Park
	7:15 a.m 8:25 a.m.	Course open	Closed 5 min prior to first race
	8:30 a.m.	Collegiate Men Club	50 min
	9:35 a.m.	Collegiate Men Varsity	50 min
	10:45 a.m.	Master Men 65-69	40 min
	11:45 a.m.	Master Men 70+	40 min
	12:40 p.m 1:25 p.m.	Course open	
	1:30 p.m.	Masters Men 60-64	40 min
	2:30 p.m.	Collegiate Women Club	40 min
	3:25 p.m.	Collegiate Women Varsity	40 min
	•		TO ILLIII
	Approx. 4:15 p.m. 4:45 p.m.	Course Open (after course is clear of all racers) Awards	
	5:00 p.m.	Course closed	
	0.00 p.m.	Course crosed	
Thursday 1/11	7:15 a.m 2:00 p.m.	Registration/packet pick-up	Rancho San Rafael Park
, -,	7:15 a.m 7:55 a.m.	Course open	Closed 5 min prior to first race
	8:00 a.m.	Men 11-22 Non-championship	30 min
	8:40 a.m.	Women 11-22 Non-championship	30 min
	9:20 a.m.	Masters Men 30-34 (1/2/3)	45 min
	10:15 a.m.	Masters Men 35-39 (1/2/3)	45 min
	11:15 a.m 11:45 a.m.	· · ·	45 11111
	11:45 a.m.	Course open	40i
		Masters Men 55-59	40 min
	12:40 p.m.	Masters Men 50-54 (1/2/3)	45 min
	1:40 p.m.	Master Men 40-44 (1/2/3)	45 min
	2:35 p.m.	Masters Men 45-49 (1/2/3)	45 min
	3:30 p.m.	Collegiate 4x4 Lap Team Relay	4 laps
	Approx. 4:15 p.m.	Course Open (after course is clear of all racers)	
	4:45 p.m.	Awards	
	5:00 p.m.	Course closed	
1 . 1 . 1 . 1 . 1 . 1	7.17		D 1 0 D 1 1D 1
Friday 1/12	7:15 a.m 2:00 p.m.	Registration/packet pick-up	Rancho San Rafael Park
	7:15 a.m 7:55 a.m.	Course open	Closed 5 min prior to first race
	8:00 a.m.	Masters Women 30-34 (1/2/3)	40 min
	8:55 a.m.	Masters Women 35-39 (1/2/3)	40 min
	9:50 a.m.	Masters Women 60+	35 min
	10:35 a.m.	Masters Women 55-59	35 min
	11:30 a.m 12:10 p.m.	Course open	
	12:15 p.m.	Masters Women 50-54	35 min
	1:05 p.m.	Masters Women 45-49	35 min
	2:00 p.m.	Masters Women 40-44 (1/2/3)	40 min
	2:55 p.m.	Locals Only Race	2 laps
	3:30 p.m.	Non-Champ Mixed Team Relay (2 M/2 F)	4 laps
	4:15 p.m 5:00 p.m.	UCI categories practice only	-
	4:15 p.m.	Awards	
	5:00 p.m.	Course closed	
Saturday 1/13	7:15 a.m 2:00 p.m.	Registration/packet pick-up	Rancho San Rafael Park
	7:15 a.m 7:55 a.m.	Course open	Closed 5 min prior to first race
	8:00 a.m.	Industry Men	30 min
	8:01 a.m.	Industry Women	30 min
	8:40 a.m 9:05 a.m.	Junior Practice Only	
	USA	A USA USA	
	CYCLIN	G CYCLING	
Revised 9/22/17	***		

	9:10 a.m.	Juniors Men 13-14	20 min
		,	
	9:40 a.m.	Juniors Women 13-14	20 min
	10:15 a.m.	Juniors Men 11-12	20 min
	10:55 a.m.	Juniors Women 11-12	20 min
	11:30 a.m 12:15 p.m.	Course open	
	12:20 p.m.	Juniors Men 15-16	30 min
	1:10 p.m.	Juniors Women 15-16	30 min
	2:05 p.m.	Women Singlespeed	40 min
	3:00 p.m.	Men Singlespeed	40 min
	4:00 p.m 5:00 p.m.	UCI categories practice only	
	4:00 p.m.	Awards	
	5:00 p.m.	Course closed	
Sunday 1/14	8:00 a.m 12:00 p.m.	Packet pick-up	Rancho San Rafael Park
	8:00 a.m 8:45 a.m.	Course open	Closed 15 min prior to first race
	9:00 a.m.	Juniors Men 17-18	40 min
	10:00 a.m.	U23 Women (17-22)	40 min
	11:00 a.m 11:30 a.m.	Elite Women Practice Only	
	11:30 a.m.	U23 Men	50 min
	To Follow	Awards (Morning races)	
	12:45 p.m 1:15 p.m.	Elite Men Practice Only	
	1:15 p.m.	Elite Women	50 min
	2:30 p.m.	10 & Under Non-championship Race	
	3:00 p.m.	Elite Men	60 min
	To Follow	Awards (Afternoon races)	





